Foto: kitchen-1336160_960_720

3x luxe toevoegingen aan je keuken

Je keuken flink upgraden

21 December 2022

Je wilt je keuken een flinke upgrade geven, want je hebt deze sinds het begin eigenlijk niet meer aangepast. Ga je de hele keuken verbouwen of is het tijd om enkele luxe toevoegingen te doen? Een hele nieuwe keuken uitkiezen kan een flinke smak geld kosten en het is nogal zonde om iets te vervangen wat nog niet aan vervanging toe is. In plaats daarvan kun je wel wat mooie apparatuur toevoegen en er op die manier voor zorgen dat de keuken weer als nieuw aanvoelt. Wil je wat ideeën opdoen? Je bent aan het juiste adres! 

Een klimaatkast voor heerlijke dranken

Hoe gaaf zou het zijn als je een klimaatkast in de keuken had? Veel mensen associëren een klimaatkast direct met wijn, maar je kunt hier ook menig bierliefhebber heel blij mee maken. Veel speciaal bieren moeten namelijk ook op een bepaalde temperatuur bewaard worden, zodat je ze lang kunt bewaren. Zijn jullie liefhebbers van beiden? Dan kun je een wijnklimaatkast met 2 zones aanschaffen, zodat alles een plekje krijgt. Deze zijn los te verkrijgen, maar je kunt ook een wijnklimaatkast inbouw kopen die je stijlvol en chic wegwerkt in de rest van de keuken.

Een kokend waterkraan

Als jij regelmatig kokend water nodig hebt, bijvoorbeeld voor thee of om lekker snel te kunnen koken, dan is een kokend waterkraan ideaal! Je kunt deze vaak combineren met een gewone kraan, waardoor je niet meerdere kranen in je keuken hoeft te hebben. Als je nog een trede hoger wilt, dan kun je een kraan kopen met verschillende functies. Zo heb je ook kranen met kokend water, plat water, ijskoud water en zelfs water met bubbels. Zo heb je echt alles in één en drink jij nooit meer iets anders dan water uit de kraan! Dat is nog eens goed voor de lijn ook.

Een espressomachine

Als jij nog steeds Senseo-koffie drinkt of zelfs nog filterkoffie maakt, dan is het tijd voor een upgrade. Een koffieliefhebber die elke dag geniet van een kopje zwarte magie mag hier namelijk best in investeren. Je kunt een espressomachine aanschaffen die je pontificaal op het aanrecht plaatst. Mocht je het écht goed aan willen pakken, dan kun je een espressomachine in laten bouwen of een gave coffee corner maken in je keuken. Hier zet je dan meerdere kopjes, wat koffiesmaken en lekkere koekjes naast de espressomachine. Zo wordt wakker worden in de ochtend een stuk leuker!

Reacties