string(1) "p"

Kattenbak Poopoopeedo

Poopoopeedo! Deze innovatieve design kattenbak van hoge kwaliteit past met zijn gestroomlijnde eivorm harmonieus in ieder interieur.

De Poopoopeedo is ontworpen als kattenbak, maar kan met een lekker kussentje of dekentje ook als kattenmand gebruikt worden.

Tweedelig

De Poopoopeedo kattenbak bestaat uit 2 delen die gemakkelijk stevig op elkaar te bevestigen zijn d.m.v. de 7 bevestigingspunten. Door het handvat bovenop in de vorm van een kattenpootje is de bovenzijde eenvoudig op te tillen om de bak schoon te maken.

Kies voor duurzaamheid

De Poopoopeedo wordt geproduceerd uit een 100% recyclebare 3 mm dikke ABS kunststof, waardoor deze een unieke stevigheid en duurzaamheid heeft. De gladde afwerking zorgt ervoor dat de kattenbak gemakkelijk te reinigen is. Het materiaal is anti-UV, vuilafstotend, houdt geen geuren vast en bestand tegen zure kattenurine.

De opening (18 x 21 cm) heeft een beperkte instaphoogte, waardoor jouw kat comfortabele toegang heeft tot de Poopoopeedo. Door de vormgeving van de Poopoopeedo wordt verspreiding van het grit maximaal tegengegaan.

Antigeur-tabletten

In tegenstelling tot de meeste kattenbakken heeft de Poopoopeedo geen koolstoffilter en maakt gebruik van anti-geur tabletten. Deze geurtabletten kunnen eenvoudig in de tablethouder aan de binnenzijde van de deksel worden geplaatst en voorkomen ongewenste geurtjes. De werkzaamheid van een tablet is 1 maand. Extra antigeur-tabletten zijn apart verkrijgbaar.

De Poopoopeedo wordt geleverd met een ergonomische kattenbakschep, een houder voor anti-geur tabletten en 2 anti-geur tabletten. De kattenbakschep en de tablethouder zijn discreet weggewerkt in de bovenste helft van de kattenbak.

Productinformatie:

De kattenbak Poopoopeedo is verkrijgbaar in 4 kleuren:

  • Wit
  • Zwart
  • Rood
  • Oranje

Afmetingen:
Totale afmetingen: 70 x 40 x 40 cm
Onderkant: 70 x 40 x 15 cm
Bovenkant: 70 x 40 x 25 cm
Opening: 18 x 21 cm
Gewicht: 3,7 kg

LET OP:
De Poopoopeedo is ontworpen en wordt vervaardigd in Frankrijk.
Bij bestelling wordt deze rechtstreeks vanaf de fabrikant naar je adres verstuurd.
De levertijd bedraagt ongeveer 1 week.