Profielfoto van Ik Miauw van jou

Ik Miauw van jou

Peter Peterslaan 11, 5575 CS Luyksgestel

Over ons

Uit liefde voor katten

Ben je een kattenliefhebber en houd je van mooie design producten voor in huis? Dan ben je bij Ik miauw van jou aan het juiste adres!

Ik miauw van jou biedt een zorgvuldig gekozen selectie van unieke producten en accessoires van de mooiste designer merken. Onze collectie bestaat uit de meest prachtige kattenmanden, grappige kattenhuisjes, heerlijke krabmeubels, design kattenbakken, luxe voerbakken en unieke speeltjes uit landen over de hele wereld. Op www.ikmiauwvanjou.nl kun je terecht voor al onze lifestyle producten die naast fun voor je kat ook een aanvulling zijn op je interieur. Kat blij ?, jij blij!

Ik ben Lieke. Mama van 2 prachtige kinderen, getrouwd met een hele lieve man en daarnaast maken onze 3 pluizebollen, Wiep, Fos & Fien ons gezin momenteel compleet. Ik heb naast mijn gezin twee grote passies in mijn leven; muziek en KATTEN. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met een kat. Eerst was daar Moortje, toen Frits en Dirkje en 13 jaar geleden kwam Ollie in mijn leven. Mijn grote rode kerel. Mijn eerste eigen kat. En omdat 1 ook maar alleen is, kwam daar 11 jaar geleden Wiep bij. Onze Miss Blue Eyes, de allermooiste Birmaanse haarbal … euh … schoonheid ever!

Lange tijd heb ik gedroomd van een eigen kattenpension. Ik wilde graag van mijn passie mijn werk maken en niets leek me leuker dan om dagelijks bezig te zijn met katten. Voor ze zorgen, vertroetelen, met ze spelen, 24-7, day in and day out. Enkele jaren geleden was deze behoefte dan ook de reden om, naast mijn werk, iedere week op mijn vrije vrijdag een handje te gaan helpen bij het verzorgen en socialiseren van katten in dierenopvangcentrum De Doornakkers in Eindhoven. Een uiterst dankbare tijdsbesteding.

Door mijn zwangerschap moest ik hier met pijn in mijn kattenhart mee stoppen… Na de geboorte van mijn oudste kwam er een mooi alternatief op mijn pad: gastgezin voor jonge (wees)kittens! Sinds 2012 vang ik thuis jonge kittens op (soms met mamapoes, soms zonder). Samen met mijn dochter (die inmiddels ook aangestoken is met het welbekende “kattenvirus”) voeden en socialiseren we deze kittens totdat ze groot genoeg zijn om op eigen pootjes te staan. Geweldig om op deze manier je steentje bij te kunnen dragen!!!

We hebben al vele, zoals wij ze noemen, logeersnoezels groot gebracht en ter adoptie kunnen stellen. Al was het soms erg moeilijk om niet zelf overstag te gaan en een van die lieverdjes voor onszelf te houden… Inmiddels is dat toch gebeurd en is ons gezin eind 2018 uitgebreid met Fos & Fien, broer en zus, twee heerlijke kroelkatjes.

Het idee om iets voor mezelf op te starten was nog niet weggeëbd. En na een aantal reorganisaties op mijn werk ontstond, naast ruimte en tijd, het idee om een webshop op te zetten, uiteraard wel in combinatie met mijn liefde voor katten. Met twee kids en twee katten blijft het een dagelijkse uitdaging om je huis netjes en gezellig te houden. En met een eigen (harige) collectie aan mandjes, krabmeubels en kattenbakken die vaak niet helemaal mijn smaak waren, was het idee al snel geboren. Ik wilde mooie, hippe, design spullen die naast fun voor je kat ook een aanvulling zijn op je interieur. Win-win voor beide partijen! En zie hier het resultaat… www.ikmiauwvanjou.nl