Foto: press_2013//cocoontable-gasvuur-tuintafel.jpg

Cocoon table: loungetafels met gasvuur

Vuurwerk aan tafel met loungetafel Cocoon table

Cocoon table: loungetafels met gasvuur. Vuurwerk aan tafel met loungetafel Cocoon table.

De open haard is al eeuwenlang dé plek in huis om lekker bij weg te kruipen. Nu we ook in 2013 de focus houden op buiten wonen, zijn buitenhaarden niet meer weg te denken. Zo zijn er de Cocoon Tables: trendy tuintafels met een ingebouwd gasvuur plus de mogelijkheid om de tafel met een losse grillplaat als barbecue te gebruiken. Op koele avonden in het voor- en najaar brengt vuur warmte, maar vooral ook sfeer en gezelligheid. Een gasvuur is ideaal: aan is aan, uit is uit. En extra veilig bovendien: er komen geen vonken en rook van af. Cocoon Tables: voor wie er – letterlijk – warmpjes bij wil zitten.

Stoken op gas is een enorme trend. Het is schoon, zorgeloos en - door het ontbreken van mogelijke vonken - ook nog eens extra veilig. En: gemak dient de mens. Aan en uit, hoger of lager; je regelt het met één draai aan de knop. Dit geldt ook voor de Cocoon Tables van Happy Cocooning. Gemaakt voor buiten van weerbestendige materialen, met een RVS inbouwbrander. Zodra het ‘s avonds kouder wordt, gaat het gasvuur aan en zorgt het vuur voor warmte, sfeer en licht. Maar er kan méér: met de los verkrijgbare grillplaat wordt de vuurtafel in een handomdraai een handige grill.

Nieuw: teakhout
De Cocoon Tables zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, materialen en kleuren. Van zwart en wit tot antraciet, bruin en taupe. Nieuw dit seizoen zijn de tafels van teakhout; een houtsoort die zonder verdere behandeling qua kleur mooi vergrijst. Andere tafels zijn gemaakt van composiet; een materiaal met de looks van beton, dat zowel bestand is tegen extreme warmte als kou. Cocoon Tables kunnen met de bijgeleverde hoes dus gerust het hele jaar door buiten blijven staan. Zomer en winter. Weer of geen weer.

Onbekommerd genieten
Door de enorme keuze in maten en modellen - van vierkant tot rechthoekig en van rond tot ovaal - is er voor elke tuin, terras of balkon een passende vuurtafel. Zo kan iedereen overal lekker loungen bij het sfeervuur, dat gevoed wordt door ‘hout’blokken en lavastenen. Onbekommerd genieten, zonder rook of vonken. Aansteken gaat snel en simpel: de tafels hebben een elektronische ontsteking en werken dus net als een gasfornuis: knop indrukken, iets draaien voor de gastoevoer en dan de vlam instellen. Zonder lucifers dus.

Top Tip
Maak nu van je bestaande tuintafel een Cocoon Table; door de apart verkrijgbare inbouwbrander in de tafel te plaatsen. Een kwestie van een gat van 30 bij 30 cm (laten) zagen en daar de brander in plaatsen. Na gebruik kan de brander er weer uit en het tafelstuk er terug in. Cocoon Tables worden geleverd inclusief stammetjes, lavastenen, een pvc beschermhoes en een 250 cm lange CE-goedgekeurde rubberen gasslang. Daarnaast zijn er diverse accessoires verkrijgbaar om de Cocoon Table nog completer te maken, zoals bijvoorbeeld de side table. Optioneel zijn alle Cocoon Tables om te bouwen naar aardgas.

Advies verkoopprijs: Cocoon Tables van € 349,- tot € 999,-.
Losse inbouwbrander € 349,-. Losse grillplaat € 149,-.

Kijk voor meer informatie op: www.happycocooning.com

Publicatiedatum: 20 januari 2013

Reacties