Foto: /281612.jpeg

Speksteen voor de energiebewuste stoker

De Nederlandse hout- en gashaardenspecialist Wanders fires & stoves heeft haar succesvolle houtkachel Olaf Eco vernieuwd.

De Nederlandse hout- en gashaardenspecialist Wanders fires & stoves heeft haar succesvolle houtkachel Olaf Eco vernieuwd.

De spekstenen waren aanvankelijk vierkant en hoekig, maar nu de interieurmarkt steeds meer ronde vormen omarmt, is ook het speksteen bij deze kachel daar op aangepast. Het resultaat is de Olaf Eco Rond, een kachel met ronde vormen die prachtig staat in elke ruimte. Of het nu een romantische huiskamer of statige eetkamer is.

 

De Olaf Eco Rond is een moderne haard voor de energiebewuste stoker. Met weinig hout verwarmt deze houtkachel elke ruimte. Het speksteen aan de buitenkant slaat de warmte op en laat de kachel ook lang nadat het vuur gedoofd is nog warmte uitstralen. Door de vernieuwde, ronde vorm van het speksteen heeft de kachel een nóg speelser en moderner uiterlijk gekregen. Liever een nóg geliktere uitstraling? Geen probleem, want de kachel is ook leverbaar met natuursteen, dat strakker en moderner oogt. En uiteraard nog steeds warmte opslaat.

De houtkachel heeft een hoog rendement en lage emissie en is dus een milieuvriendelijke haard. Warm, ecologisch, mooi en degelijk. Wat wil je nog meer! Kom kijken naar de Olaf Eco Rond bij één van de distributeurs, te vinden op onze website www.wanders.com
.

Wanders fires & stoves
Wanders fires & stoves is een modern geoutilleerd familiebedrijf uit de Achterhoek waar al ruim veertig jaar sfeerhaarden worden gemaakt. Research en ontwikkeling staan hoog in het vaandel en het gehele productieproces van de gas- en houthaarden – van ontwerp tot montage – vindt plaats in eigen huis. Wanders beschikt over een uitgebreid programma van technisch hoogwaardige kachels en sfeerhaarden, die voldoen aan de hoogste internationaal geldende kwaliteitscriteria. Wanderskachels zijn via distributeurs verkrijgbaar in Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Ierland.

Publicatiedatum: 14 april 2012

Meer informatie: www.wanders.com

Reacties
Anderen bekeken ook