MCZ pelletkachel MAESTRO

De MCZ Maestro pelletkachels hebben een nieuw snel besturingssysteem met een dubbele wifi hotspot, waarmee u op afsand het toestel bedient.

De MAESTRO is het allernieuwste gepatenteerde besturingssysteem van MCZ. Het is sneller en gebruiksvriendelijker, uw gebruiksgemak was nog nooit zo groot. Met dit systeem kiest u zelf of u het toestel via een afstandsbediening of met uw smartphone bedient. De bijhorende temperatuursensor op afstand kan eender waar in dezelfde ruimte geplaatst worden. De Maestro meet de temperatuur op exact die plek die u wenst te verwarmen, voor een groter comfort!

Het systeem is uitgerust met een dubbele WiFi hotspot waardoor het via twee connecties bediend kan worden. Een eerste voor uw smartphone en afstandsbediening, en een tweede voor uw thuisnetwerk. Helemaal klaar voor “The Internet of Things”! De status van de kachel, de kamertemperatuur, de ventilatieparameters, foutmeldingen enz. kunnen gecontroleerd worden vanop afstand.

Dit innovatieve besturingssysteem is aanwezig op 5 modellen: de Tilda, Klin, Aike, Doc & Linea. Al deze modellen zijn volledig luchtdicht, voldoen reeds aan de strenge Ecodesign normen voor 2022 én kregen het energielabel A+! Splinternieuw op de markt zijn de MCZ Doc & Linea. Dankzij hun beperkte diepte van 29 cm zijn ze uiterst geschikt voor plaatsing in een hal of smalle ruimte. De ventilatie kan op alle Maestro toestellen uitgeschakeld worden, voor een fluisterstille werking.

Zoals alle MCZ toestellen zijn ook deze toestellen beschikbaar in verschillende afwerkingen. Een glazen deur, spekstenen zijpanelen, strakke steel look of warme keramische kleuren: voor elk wat wils. 

 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.fero.be