MCZ MAESTRO PELLETKACHELS van Fero

De MCZ Maestro: Helemaal klaar voor The Internet of Things

MCZ Maestro

Een MCZ Maestro is gebruiksvriendelijker dan ooit, uw gebruiksgemak was nog nooit zo groot. Met dit systeem kiest u zelf hoe u het toestel bedient: via uw smartphone, de optionele display, of via beide. De temperatuursensor op afstand (optioneel) kan eender waar in dezelfde ruimte geplaatst worden. De Maestro meet de temperatuur op exact die plek die u wenst te verwarmen, voor een groter comfort!

De kachel kan volledig vanop afstand bediend worden. Ook de status van de kachel, de kamertemperatuur, de ventilatieparameters, foutmeldingen enz. kunnen gecontroleerd
worden vanop afstand. Wie toch opteert voor een eenvoudigere bediening, kan de Maestro-toestellen ook uitrusten met een optionele display op het toestel zelf (of monteren op de muur). Al deze modellen zijn volledig luchtdicht, voldoen reeds aan de strenge Ecodesign normen voor 2022 én kregen het energielabel A+! De ventilatie kan op alle Maestro toestellen uitgeschakeld worden, voor een fluisterstille werking.

Splinternieuw op de markt zijn de MCZ Raam, Ray & Philo. Dankzij hun beperkte diepte van 29 à 40 cm zijn ze uiterst geschikt voor plaatsing in een hal of smalle ruimte. De Philo is met zijn 14 kW bijzonder geschikt voor de grotere ruimtes of om via zijn ventilatiekanalen meerdere ruimtes te verwarmen. De ronde Loop is dan weer het ideale allround model, zelfs voor hoekplaatsingen. Ook voor wie een bestaande schouw heeft zijn er oplossingen: De MCZ Boxtherm is een inbouwreeks met legio mogelijkheden naar plaatsing toe, zelfs voor de kleinste openingen. Alle MCZ toestellen zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen. Een glazen deur, spekstenen zijpanelen, strakke steel look of warme keramische kleuren: voor elk wat wils.

Importeur:
FERO NV
Bruwaan 17
9700 OUDENAARDE
0032 55 30 35 60

Dealers in uw regio via www.fero.be

Profielfoto van Fero
Fero
Industriepark de Bruwaan 17, 9700 Oudenaarde