Partner

Dreamfire Pelletkachels

Dreamfire is een dealer van KWB en een importeur van Caminetti Montegrappa pelletkachels, houtkachels en cv kachels. Pelletkachels zijn te variëren qua model, kleur, grootte en vermogen. Daardoor zijn de pelletkachels geschikt voor allerlei ruimtes, van woonhuizen tot boerderijen en van overheidsgebouwen tot grote bedrijfsruimten.Dreamfire levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Bedrijven kunnen profiteren van een milieu investeringsaftrek. Vraag Dreamfire naar de mogelijkheden daarvoor.

MEER TONEN

Linea pelletkachel

De Linea pelletkachel heeft een rendement van 93,5% en een zeer groot vensterglas.

Linea pelletkachel

De kachel is in diverse mooie kleuren te verkrijgen en heeft een mooi design. Deze pelletkachel heeft een klokthermostaat dat programmeerbaar is om ieder half uur met drie verschillende temperaturen af te geven. Dankzij een zwaar gietijzer binnenwerk en brandpot heeft de Linea pelletkachel een lange levensduur. De ventilator is instelbaar en de pelletkachel heeft een zeer laag geluidsniveau.

Voor de Linea pelletkachel van 6 kw geldt nu een actieprijs van 2275,- euro.
En voor de 9 kw Linea pelletkachel 2575,- euro.

Installatie

De installatie van een pelletkachel gebeurt op een bestaand schoorsteenkanaal of via een horizontaal gat in de buitenmuur. Een pelletkachtel heeft geen verticale schoorsteen nodig, zodat een directe horizontale afvoer naar buiten volstaat. Pelletkachels zijn los te installeren maar ook ideaal te gebruiken naast stadsverwarming, propaan of aardgas. Een cv-pelletkachel kan prima aangesloten worden op een bestaand cv-installatie.

 

Meer lezen over
'Linea pelletkachel '?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.