string(1) "p"

Houtpellets van hoge kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit houtpellets met een hoog rendement en laag asgehalte. Koop Houtpellets zeer voordelig op amagard.com. Zorgeloos bij u thuis geleverd.

Houtpellets van hoogwaardige kwaliteit

De Houtpellets van Amagard.com hebben het EN+ A1 / DIN+ kwaliteitskeurmerk. Deze houtpellets voor de pelletkachel kenmerken zich door een hoge energiewaarde, een schone verbranding en lage asgehaltes. De houtpellets zijn makkelijk voor langere tijd te bewaren en zeer gebruiksvriendelijk door de handige 15kg verpakkingen. Het hout van de houtpellets bestaat uit 100% naaldhout met het FSC-keurmerk en worden ook wel ‘witte pellets’ genoemd. Het gebruik van houtpellets werkt zeer brandstofbesparend! Maar houtpellets hebben meer voordelen, ze zijn milieuvriendelijk en brandstofbesparend, goed voor uw portemonnee dus! 

Eigenschappen van Houtpellets op een rij:

  1. Voorzien van het EN+ A1 / DIN+ kwaliteitskeurmerk 
  2. Hoge energiewaarde
  3. Schone verbranding
  4. Lage asgehaltes

Houtpellets bestelt u snel en voordelig op Amagard.com en het wordt binnen een paar werkdagen bij u thuis geleverd.

Belangrijk: de houtpellets zijn voorzien van het hoogst mogelijke kwaliteitskenmerk: EN+ A1.  EN+ is het Europese certificatiesysteem voor houtpellets en waarborgt de juiste afkomst, het productieproces, vervoer én opslag. Zo weet u zeker dat u goede kwaliteit houtpellets in huis haalt.