Helex Woody Loft Pellet

Het sierlijke ontwerp van de Woody Loft heeft zijn eer behaald als houtgestookte-uitvoering.

Deze houtkachel ontvangt vele positieve reacties en is een goed verkocht, populair model.

Daarom lanceert Helex nu een pellet uitvoering van deze succesvolle kachel. Hij onderscheidt zich door een compact ontwerp waarbij dik staal en de natuurlijke eikenhouten voet voor een mooi optische balans zorgen. De optionele pedestal kan als tafeltje dienen voor een sfeervolle combinatie in uw kamer. U kunt de opslagruimte gebruiken om pellets op te bergen. Of u plaatst decoratieve houtstammen in het vak.

Hij onderscheidt zich door een compact ontwerp waarbij dik staal en de natuurlijke eikenhouten voet voor een mooi visueel contrast zorgt. In tegenstelling tot vele "lompe" kachels op de markt is de maatvoering van de Woody Loft zo goed als gelijk aan de houtversie, ondanks het pellet reservoir achterin. En dat maakt zijn uitstraling zeer uniek.

De Loft bevat de meest recente pellet verbrandingstechniek en levert een vermogen van 6kW. Hij is uitgevoerd met een vol automatische, uiteraard Nederlandstalige, digitale regeling met thermostaat en timer-functie.
De kachel wordt gevoed via een continue aanvoer van pellets waarbij een zeer effectieve, natuurlijke convectie luchtstroom stil zijn werk doet. De buitenlucht aansluiting biedt de mogelijkheid om de kachel onafhankelijk van uw luchthuishouding in de woning te kunnen installeren.

De haard is een 100% Nederlands geproduceerd product en is ontwikkeld in samenwerking met Duroflame. Een productiebedrijf van pelletkachels met eerlijke kwaliteit en passie voor duurzaamheid. Wat ons betreft een prima partner waar wij trots op zijn.

Specificaties Helex Woody Loft Pellet

Prijs € 2975,- incl BTW

- Max output 5,8 kW
- Min. output 2,5 kW
- Efficiency 95,4 %
- Max. verbruik 1,3 kg
- Min. verbruik 0,53 kg
- Voeding 230 VAC 50 HZ
- Max. stroom gebruik. 24 W
- Min. stroom gebruik 19 W
- Gewicht 130 kg
- Pellet reservoir 11 kg
- Pellet grootte Dia 6-7mm, length 30mm, humidity <12%
- Diameter afvoer 80mm
- Diameter luchttoevoer 40mm
- Gekeurd volgens NEN-EN 14785:2006
- CO @ 13% O2 237 mg/m3
- NOx @ 13% O2 157 mg/m3
- CyHy @ 13% O2 5 mg/m3
- Stof @ 13% O2 17 mg/m3
- Afstand tot brandbare materialen Front: 1000mm
- Side: 50mm
- Back: 50mm

Meer informatie: www.helex.nl