Austroflamm pellet

Het gerenommeerde Oostenrijkse merk Austroflamm is nu ook een volwaardige speler op de pelletmarkt!

Stilte in een kwaliteitsvol designconcept

Austroflamm komt met nieuwe uitdagende modellen met een high-end afwerking op de markt – echte Oostenrijkse topklasse. De toestellen zonder convectieventilatoren zijn daarenboven ongetwijfeld de stilste van de markt.

Dankzij de “verzonken” branderpot is enkel de vlam zichtbaar, waardoor het onderscheid tussen deze pelletkachels en een houtkachel bijzonder klein wordt. De verbrandingskamer is 100% uit Keramott vervaardigd, vuurvaste reflecterende stenen die het aangename vlammenbeeld nog mooier doen uitkomen.

Deze toestellen worden bekleed met hoogwaardig staal of speksteen, keramiek en betonlook, voor een unieke uitstraling en naar ieders smaak.

Gebruiksgemak ten top

De Austroflamm pelletkachels werken volledig thermostatisch en met een timerfunctie (6 instelbare opties), volledig volgens jouw wensen en noden.

De branderpot wordt automatisch gereinigd wanneer het toestel wordt uitgeschakeld, je hoeft enkel nog de aslade te ledigen.

Dankzij een sensor in het pelletreservoir wordt de resterende werkingstijd via het display weergegeven - anderhalf uur voordat het reservoir leeg is, geeft het toestel een signaal om aan te geven dat het reservoir bijgevuld dient te worden. Deze toestellen kunnen daarnaast ook vanop afstand bediend worden dankzij de geïntegreerde of optionele (afhankelijk van het model) WiFi-module. Gebruiksgemak ten top!

Austroflamm Polly

De Polly is een neutrale schoonheid, beschikbaar in meerdere versies en bekledingen: staal, speksteen of keramiek. Deze kachel kan zowel via het XL bedieningsscherm op het toestel, de afstandsbediening of met je smartphone/tablet via WiFi bediend worden. De Polly is volledig luchtdicht, uiterst geschikt voor goed geïsoleerde en passieve woningen.

De Polly Light is de vereenvoudigde versie – deze heeft een kleinere display, is niet zelfreinigend en wordt geleverd zonder afstandsbediening. Wie deze “snufjes” niet nodig heeft, kan zo nog steeds genieten van een Polly in huis voor een lager budget.

Austroflamm Clou (Compact)

De Clou kenmerkt zich door een wel heel gedurfd design. Met zijn bijzondere halfronde vorm, grote ronde ruit en stijlvolle handvat is dit een echte blikvanger in je woning. Dit toestel heeft geen display, maar is eenvoudigweg bedienbaar via een intuïtieve draaiknop aan de bovenzijde. Dankzij het grote pelletreservoir geniet je lang van zijn warmte en hoef je minder vaak bij te vullen. Dit model is ook beschikbaar in een kleinere variant, de Clou Compact. Ideaal voor kleinere of sterk geïsoleerde ruimtes die minder warmte vragen.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.fero.be

Profielfoto van Fero
Fero
Industriepark de Bruwaan 17, 9700 Oudenaarde