Profielfoto van HAVÉ Verwarming
HAVÉ Verwarming
Website
Hullerpad 34, 6741 PA Lunteren
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 21:00
vrijdag
08:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Altech's nieuwe speksteen pelletkachel!

Baanbrekende technologie samen met fabrikant van speksteenkachels Altech leidt tot een geheel nieuwe pelletkachel!

Altech brengt nieuwe pelletkachel op de markt!

De firma Altech kachels is bekend om hun uiteenlopende collectie aan speksteenkachels. Deze modellen zijn succesvol dankzij hun strakke design, eenvoudige werking en de prachtige vlammen. En nu komt Altech met iets nieuws! De Altech speksteen pelletkachel is vanaf nu een feit!

In de kachel is een 30 cm lange koker geïnstalleerd die u kunt vullen met pellets. U steekt hem gemakkelijk aan met behulp van een aanmaakblokje bovenop de pellets waarna u er geen omkijken meer naar heeft.

De kachel brand gemiddeld drie uur dankzij een gepatenteerd micro-vergassingssysteem. Daarnaast zorgt de combinatie met het speksteen ervoor dat de kachel een gezonde en gelijkmatige warmte afgeeft.

De kachel is zeer eenvoudig te gebruiken, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van elektriciteit. Dit zorgt er tegelijkertijd ook voor dat de kachel minder storingsgevoelig is dan pelletkachels die software gestuurd werken.

De pelletkachel is verkrijgbaar in twee verschillende modellen. De Torus en de Ecosy. Het design van deze pelletkachels is tijdloos en strak wat deze voor iedere woonkamer geschikt maken. U kunt daarnaast kiezen tussen verschillende kleuren gietijzer en speksteen. Om het helemaal af te maken is het zelfs mogelijk om de modellen met zijruit te kiezen. Alles om de beleving optimaal te maken!

Bekijk hier hoe hij werkt

Lees hier verder over Altech's nieuwe speksteen pelletkachel.