Partner

Reny kachels

Specialist in houtkachels en houthaarden. RENY is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in het Brabantse Duizel. Alle modellen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Een team van vakmensen met een passie voor houtkachels heeft daarvoor de modernste systemen en machines tot haar beschikking. Zo kunnen we de kwaliteit, service en garantie, die we willen leveren, garanderen.

MEER TONEN

RENY Noest Houtkachel

Een vrijstaande houtkachel van Reny, model NOEST. 

NOEST

Het model NOEST is een vrijstaande houtkachel met een stoere uitstraling. Het opvallende tijdloze ontwerp combineert strakke lijnen en vlakken met industriële accenten. Zo is het plaatmateriaal op de verbindingsnaden naar buiten gevouwen en zijn alle bouten en moeren zichtbaar. De afwerking met de hardhouten merbau knoppen maken de kachel ‘toegankelijker’ en kleuren mooi bij het donkere warme zwart van het plaatmateriaal. Het ambachtelijk gegraveerde messing embleem staat symbool voor de samenwerking met Atelier René Knip.

Tijdelijke ACTIE NOEST t/m zaterdag 29 december 2018

Bij de aankoop van een NOEST L (7 kW) en XL (8 kW) ontvangt u tot 29 december 2018 één gratis accessoire naar keuze. Kiest u voor een gratis vloerplaat (ter waarde van €90) of de volledig nieuwe houtopslag BloX (ter waarde van €195) ?

Vraag direct een actievoucher aan. Na registratie ontvangt u de voucher per e-mail. Daarna kunt u deze inwisselen bij een van de deelnemende RENY-dealers (zie overzicht). Print de voucher uit of toon deze op uw mobiele telefoon.

Meer informatie

Bezoek ook onze website voor meer informatie over de NOEST vrijstaande houtkachel. 

Voor meer informatie over deskundige dealers bij u in de buurt, klik hier.

meer van deze professional

RENY Terraskachel Quaruba

Oerdegelijke robuuste houtkachel van Cor-Ten staal, mod...

RENY Optima inzet houthaard

Milieuvriendelijke houthaard Optima van RENY. 

RENY Retro Speksteen Houtkachel

De RETRO speksteen vrijstaande houtkachel van RENY

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.