Vidar houtkachels

Al meer dan dertig jaar staat Dik Geurts garant voor exclusief design en vakmanschap. Met de winter in het vooruitzicht heeft de specialist in houtkachels de strak vormgegeven Vidar lijn uitgebreid met twee sfeervolle modellen. De Vidar Triple is voorzien van driezijdig glas voor een optimaal zicht op het houtvuur. Onder de haard is ruimte voor het opbergen van hout. Om extra ruimte te realiseren, is er de Vidar Wall die eenvoudig aan de muur kan worden bevestigd.

Vidar houtkachel

Hoog rendement
Door het hoge rendement van de driezijdige kachels gaat er weinig warmte verloren en kan op stookkosten bespaard worden. De infrarood glasramen reflecteren immers de warmte. Hierdoor wordt een rendement bereikt van maar liefst 88%. Ook zorgt het voor een zeer schone verbranding.

Stijlvol design
De nieuwe Vidar houtkachels zijn uitgevoerd in de kleur antraciet en voorzien van een grote deur met tweepuntssluiting voor extra stabiliteit. Om de haardopstelling compleet te maken, levert Dik Geurts bijpassende accessoires in dezelfde stijl en kleurstelling. Zo zijn er vloerplaten, haardstellen en houtbakken in diverse designs en afmetingen.

Prijs Dik Geurts Vidar Triple: € 2.640,- en Vidar Wall: € 2.640,-