Partner

DRU Verwarming B.V.

DRU staat al eeuwenlang garant voor top kwaliteit. DRU was dan ook één van de eerste Nederlandse bedrijven die het ISO 9000 kwaliteitscertificaat behaalde. Naast kwaliteit is de afgelopen decennia veel besteed aan vormgeving, bedienings- en installatiegemak. Vanuit deze achtergrond biedt DRU jou een unieke collectie aan.

Dik Geurts Vidar

Een strak vormgegeven houtkachel van Dik Geurts, in twee varianten verkrijgbaar. De Vidar Large en de Vidar Wall.

Dik Geurts Vidar

De Vidar heeft een strakke vormgeving en is helemaal Dik Geurts. De bedieningshendels zijn vrijwel onzichtbaar weggewerkt maar toch goed toegankelijk. De Vidar is er in twee varianten: de Vidar Triple en de Vidar Wall.

Vidar TripleEA


De houtkachel Vidar Triple is het grootst van formaat. Het brede glasraam geeft een prachtig zicht op het houtvuur. De verbrandingskamer maakt het mogelijk houtblokken te stoken tot wel 33 cm lengte. De Vidar Triple heeft een rendement van 88%!

Vidar Wall

De Vidar Wall kan aan de muur gehangen worden. Dit levert u meer ruimte en gemakt op. Daarnaast heeft ook deze Vidar een zeer hoog rendement!

 

 

De Dik Geurts Vidar reeksSfeervol interieur
Dik Geurts biedt voor elk interieur een passende Vidar houtkachel. Bevestigd aan de wand of staand op de grond, aan jou de keus.

                                  Dik Geurts Vidar Triple Dik Geurts Vidar Wall

MEER VAN DIT BEDRIJF

DRU Metro 200XT Eco Wave

Metro 200XT (Tunnel) Eco Wave Sfeervolle 200cm brede fronthaard van D...

DRU Metro 130XT-serie

De DRU Metro 130XT Eco Wave haarden. Verkrijgbaar in 1-zijdig, 2-zijdi...

Global 60 Triple BF

3-zijdige inbouwhaard op gas met elektronische ontsteking. Keuze uit e...