Een stijlvol design met design houthaard Dik Geurts Bora Corner

Op zoek naar een mooie houthaard die geschikt is voor alle soorten woningen? Stop dan nu met zoeken, DRU heeft de nieuwe Dik Geurts Bora Corner ontwikkeld!

De Bora Corner is er in verschillende uitvoeringen en heeft energie-efficiëntieklasse A. De Bora Corner heeft twee glasramen die strak tegen elkaar zijn geplaatst, zonder hoekstijl ertussen. Hierdoor heb je een mooi zicht op het vuur: Dik Geurts Bora Corner.

Keuze uit verschillende design houthaarden voor elk interieur

De Dik Geurts haard heeft verschillende plaatsingsmogelijkheden. Kies jij voor een haard hangend aan het plafond, aan de muur of toch voor een haard staand op een plateau of cubes? Daarnaast kan je de mooie ruimte in de cubes of het plateau gebruiken om het haardhout in op te bergen!

Houthaard geschikt voor alle soorten woningen

De Bora Corner biedt de optie voor een buitenluchtaansluiting. Middels een buitenluchtaansluiting zorg je ervoor dat zuurstof voor de verbranding van buiten komt. Hierdoor is de houtkachel zeer geschikt voor goed-geïsoleerde woningen.
optie voor een buitenluchtaansluiting: www.drufire.com.

Bedieningsgemak en warmte van designhaard

Alle haarden van Dik Geurts zijn gemakkelijk te bedienen door de enkele luchtschuif. Je hebt volledige de controle over het vuur en de warmteafgifte door de drie standen. De zijruiten van deze houthaard zijn van warmte reflecterend infrarood glas. Dit glas zorgt ervoor dat de warmte in de haard goed vast gehouden wordt en bovendien schonere ruiten tijdens het stoken.
De binnenkant van de Bora Corner is van warmtevasthoudend vermiculiet. De donkere kleur geeft een mooi contrast met het gele vuur. De reflectie zorgt voor een snellere opwarming van het rookkanaal en meer warmte in de haard. Dit resulteert in een schone verbranding, een hoog rendement en een verbranding die voldoet aan de strenge emissie-eisen.
Meer informatie: Dik Geurts

Bekijk het ruimte aanbod Bora Corner design houthaarden

Genieten van een mooi vuur? Bekijk dan nu de verschillende opties die de Dik Geurts Bora Corner heeft en kies jouw eyecatcher!
Bekijk de Bora Corner Cubes wanneer je een staande haard wenst voor jouw woonruimte. De Bora Corner Floating Plateau of Bora Corner Straight Plateau hebben, zoals de naam al aangeeft, een handig plateau waarop de haard is geplaatst. Hierbij is er veel ruimte om naar de plaatsingsmogelijkheden te kijken in jouw huis. De Bora Corner Fixed hangt aan het plafond (van onbrandbaar materiaal). Hierdoor kan je de haard in elke gewenste positie ophangen waardoor je optimaal kunt genieten van het prachtige houtvuur. De Bora Corner Wall wordt aan de muur bevestigd.