Scan 85 houtkachel

Deense houtkachel Scan 85

De Scan 85 is een grote kachel met perfecte verhoudingen. Het ontwerp van de verbrandingskamer creëert de illusie van een grot met optimale omstandigheden voor het vuur. Het resultaat is een uniek vlammenspel achter de ingenieuze schuifdeur. De elegante handgreep volgt de lijn van de buitenzijde van de kachel. Lichte druk maakt de handgreep los, zodat hij eenvoudig te pakken is.

Scan 85

De Deense houtkachel Scan 85 met uniek draaideur systeem heeft een zeer grote verbrandingskamer en een unieke triple air verbrandingstechniek. De Scan 85 is geschikt voor grotere woningen en kan ook op verse luchttoevoer van buiten worden aangesloten. Door een 90 kilogram zware Olivin steen is er een extra warmte opslag ontstaan om maximaal 8 uur warmte te geven. Zo geniet u nog langer van het prachtige vlammenspel. In combinatie met de High Top is dit systeem ook geschikt voor de Maxi versie van de Scan 85.

De Scan 85 is in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar. U kunt kiezen uit mat glanzend zwart, metallic bruin en wit. De lak is hittebestendig en getest om te voldoen aan de eisen die men anno 2013 stelt aan lak op vrijstaande kachels. U kunt kiezen uit zwarte kaders en deurgreep of alu kaders en deurgreep.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.scan.dk