string(1) "p"

Scan 83 colours houtkachel

De Scan 83 colours is een serie houtkachels die in het wit, rood, bruin en zwart verkrijgbaar zijn.

Kleurrijke inspiratie om uw nieuwe houtkachel te laten matchen met uw interieur. De Scan 83 voldoet aan de strengste regelgeving die pas over enkele jaren in de EU gaat gelden. Scan is steeds aan het innoveren en dit resulteert in een uitermate gebruiksvriendelijke houtkachel.

Unieke details zijn, een geluidloze, zacht- en zelfsluitende deur met gasveer techniek, kamerlucht onafhankelijke verbranding indien deze haard is aangesloten om buitenlucht, hoog rendement, lage uitstoot, koude handgreep en luchtregeling. De Scan 83 is aan te passen aan de wensen van de consument. Aluminium handgreep en kaders kunnen ook in zwart worden uitgevoerd. Daarnaast is er een maxi versie verkrijgbaar die optioneel met het Scan Heat Storage System kan worden uitgevoerd. Tevens is de Scan 83 ook draaibaar te bestellen.

Met de Scan 83 heeft de Deense fabrikant wederom een product ontwikkeld die voor en door de consument als zeer gebruiksvriendelijk ervaren kan worden en er ook mooi uitziet als de kachel niet brandt.

Meer informatie

Voor meer informatie ebzoek ook eens de website: www.scan.dk