Foto: Haarden-kachels

Wonen.nl - Haarden & Kachels: lees 'm nu in de app

Wat voor type haard of kachel past het beste bij jou? Vergelijk de mogelijkheden in de Wonen.nl app. En: geniet van al het moois! Download 'm nu gratis.

Blikvanger

De vormgeving van de haard of kachel is een zeer belangrijk aspect van je keuze. Wil je graag een blikvanger in de woonkamer, kies dan bijvoorbeeld voor een opvallende schouw. Liever de nadruk op het vuur? Dan zijn de liftdeuren met kaderloos glas een goed idee. Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Waar wil je 'm?

Waar wil je de haard of kachel plaatsen? Als eyecatcher in de woonkamer of misschien wel romantisch in de slaapkamer, bij de eettafel in de keuken of heel imposant in de hal? Zelfs je badkamer krijgt een heel andere uitstraling met een mooie haard.

Kortom

Ga bij jezelf na:
– Wil ik de haard of kachel als (hoofd)verwarming of vooral voor de sfeer?
– Wat zijn de technische mogelijkheden in het huis?
– Is er een geschikt rookkanaal aanwezig?
– In welke ruimte wil ik het item plaatsen?
– En last but not least, wat vind ik belangrijk aan het uiterlijk van de haard of kachel: de vormgeving van het item of toch meer het vlammenspel zelf?

Je leest er alles over in deze Wonen.nl - Haarden & Kachels. Het magazine ligt is gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store. Wij wensen je in ieder geval veel inspiratie en leesplezier!

Reacties