array(1) { ["path"]=> string(101) "www.verkerkopenhaarden.nl/component/content/article/18-kachels/houtkachel/65-nestor-martin-houtkachel" }
Partner

Verkerk Openhaarden BV

Verkerk Openhaarden: specialist in Noord-Holland

Bent je toe aan een nieuwe kachel, ga je verbouwen of zie je jezelf al voor de openhaard zitten in je nieuwe huis? Een haard of kachel past in iedere huiskamer, studeerkamer of zelfs in de slaapkamer.

Bij Verkerk Openhaarden vind je diverse varianten haarden en kachels met de bijbehorende voordelen en gemakken. Je kunt bij hen ook terecht voor inzethaarden. Deze haarden zijn tegenwoordig zeer populair. Ze zijn ook nog eens zeer gemakkelijk in te bouwen in vergelijking met andere haarden of kachels!

MEER TONEN

Nestor Martin Houtkachel

Houtkachels van Nestor Martin zijn exclusief én betaalbaar. Daardoor kan iedereen genieten van het mooiste vuur.

Woodbox Technologie

Nestor Martin maakt gebruik van een superieure verbrandingstechnologie, waarbij jij een zeer nauwkeurige controle hebt over het vuur.

Het geheim van de Nestor Martin houtkachel is een speciale technologie: de Woodbox Technologie. De ontwerpers van Nestor Martin hebben jarenlang onderzoek gedaan naar de combinatie van lucht, hout en verbranding en zijn daarmee tot de Woodbox Technologie gekomen.

Bij de Woodbox Technologie wordt voorverwarmde lucht in de kachel verspreid op een manier waarbij er een maximale verbranding ontstaat: onderin het vuurbed, middenin de vuurhaard én bovenin de kachel, waar alle gassen verbrand worden. Dit gebeurt niet alleen achterin de verbrandingskamer, maar ook voorin bij het glas. Daardoor lijkt het glas van een Nestor Martin door een onzichtbare hand schoongehouden te worden.

Jij bepaalt zelf hoe het vuur brandt. Jij kunt het vuur zelfs programmeren, zodat de Nestor Martin op het gewenste tijdstip harder of zachter gaat branden. 

Meer lezen over
'Nestor Martin Houtkachel'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.