Lotus Liva

Lotus Liva, de houtkachel volledig naar jouw wensen. Maak kennis met de vernieuwde populaire Liva reeks van Lotus!

Lotus Liva houtkachel

Lotus Liva is een serie van moderne houtkachels met een hoog rendement en een zuivere verbranding. Net als de meerderheid van de producten uit het Lotus assortiment dragen deze houtkachels het Nordic Swan label. Zo weet u dat uw houtkachel steeds voldoet aan de meest strenge en actuele ecologische normeringen. De vernieuwde Liva reeks behoudt de beste elementen uit de vorige reeks, zoals de fantastische verbrandingstechniek en het elegante design.

Nieuw in de reeks is het redesign van de deurgreep en het redesign van de hendel voor de luchttoevoer. Met het unieke sluitmechanisme Comfort Soft Close weet Lotus te innoveren door een comfortabel en veilig sluitsysteem te introduceren dat vergelijkbaar is met het sluitmechanisme van de deuren van je wagen.

De reeks bestaat uit drie basis modellen, in verschillende hoogtes met telkens variaties in verschillende uitvoeringen.

Volledig naar je wensen

Met de Lotus Liva-serie zijn er talloze mogelijkheden. De enige beperking is uw fantasie. Je kan kiezen uit een hoge of medium hoge variant waarvan de zijkanten bekleed zijn met panelen van glas, staal of speksteen. De gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit en verzekeren een lange levensduur van de houtkachel. Een unieke variant is de met hout beklede versie. Maak kennis met de mogelijkheden binnen de Lotus Liva reeks: een ongeëvenaard zicht op de vlammen, een klassieke en minimalistische uitstraling of de mogelijkheid om warmte op te slaan en gelijkmatig af te geven!

vanaf € 2067 excl./BTW

Lotus Liva in beeld

Profielfoto van Colemont  BvBA
Colemont BvBA
Diestersteenweg 18, B-3510  KERMT-HASSELT