Partner

Mart Sloos Haarden en Kachels

Jydepejsen ontwikkelt houtkachels waarbij de allerhoogste eisen worden gesteld aan kwaliteit, ontwerp en milieu. Mart Sloos Haarden en Kachels is leverancier van deze Deense houtkachels en van accessoires voor jouw haard. Door de uitgebreide keuze wordt aan elke behoefte tegemoetgekomen en zijn er veel mogelijkheden om jouw eigen stempel op de kachel te drukken en aan te passen aan jouw eigen smaak en inrichting. Daardoor kun je ook altijd een houtkachel vinden die precies bij jou past; hoe en waar je ook woont.

MEER TONEN

Kubistische houtkachel

Panorama, een kubistische kachel met een groot hoekig glas, geeft vanuit meerdere invalshoeken een goed zicht op het vuur.

Kubistische houtkachel Deens design van Jydepejsen

De grote zelfsluitende deur van dit model draagt bij aan het behoud van de rechte lijnen en geeft het model een slank en elegant uiterlijk. Het gepatenteerde luchtsysteem DuplicAir is inherent aan het model en garandeert een eenvoudige bediening en een optimale verbranding, wat het milieu ten goede komt.

Het model Panorama is in 2 hoogte maten leverbaar. Panorama 1500 kan geleverd worden met accumulatiestenen.

Panorama 1200 (H)120 x (B)39 x (D)39 
Panorama 1500 (H)150 x (B)39 x (D)39

Vermogen 4-9 kW


Het uitgangspunt van het ontwerp van Panorama was de kubistische stijl, waarbij alle details achter de deur volledig in overeenstemming zijn met het uiterlijk.Meer lezen over
'Kubistische houtkachel'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.