Keramische houthaard

Deze vrijstaande handgemaakte houthaard is een unieke verrijking voor je inrichting. Open vuur, heerlijke warmteafgifte en schitterende uitstraling

Keramische houthaard

De keramische pothaard is een sfeervolle verrijking van uw interieur:  een knisperend houtvuur in combinatie met een hoge warmteafgifte. Door het kiezen van eigen kleur en motief geeft u de haard een persoonlijke tint. Deze haard wordt ook lokaal veelvuldig gebruikt en is door ons uitverkoren om naar Nederland te halen om zijn uitstraling en energiezuinig stoken.

Ben u op zoek naar een unieke openhaard als eye catcher in uw interieur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er staan altijd haarden op voorraad. Zit uw grote wens daar niet tussen, dan bestellen we hem voor u.

AfricanFlame is een importbedrijf van keramische design pothaarden uit Zuid Afrika en wordt geëxploiteerd door een ondernemersduo moeder en dochter. Het produceren van deze houthaarden gebeurt in een arbeidsvriendelijke pottenbakkerij in Kaapstad en worden op kleine schaal met de hand gemaakt, waardoor elke haard uniek is.

Kijk op onze site voor informatie en mogelijkheden.

 

Eigenschappen keramische houthaard

Deze vrijstaande haard heeft een accumulerende functie. Dat betekent dat u niet de warmte door uw schoorsteen laat ontsnappen maar deze warmte wordt opgeslagen in de dikke wand keramiek. Hierdoor kunt u lang genieten van een heerlijke warmteuitstraling, ook nadat het vuur gedoofd is.

Het succes van deze haarden heeft zich al verspreid van Zuid- Afrika naar de USA, Australië, Engeland en nu naar Nederland.

De haarden zijn in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar.

De standaard kleuren zijn: Diep rood, wit met grijs, bruin met wit, glanzend zwart, mat zwart, groen, blauw en bruin met Afrikaanse accenten. Maar ook zijn kleurwensen op bestelling altijd mogelijk, uiteraard indien deze binnen de mogelijkheden van het productieproces vallen.

Voor uw binnen- en buiteninterieur !

Afmetingen pot met standaard: 60x63x86 cm
Gewicht pot met standaard: 80 kg

Tevens is er een kleiner formaat, deze zal echter altijd op bestelling verlopen.

Productieproces van de keramische pothaard