HETA Scan Line 8

De Scan Line 8 kan zowel een klassieke als meer moderne uitstraling hebben. Door de grote ruit heeft u mooi zicht op prachtige vlammenspel.

HETA Scan Line 8

De HETA scan-line 8 is misschien wel de schoonst stokende productie kachel ooit. HETA laat met de Scan Line 8 zien dat houtkachels zelfs schoner kunnen stoken dan veel van de A++ pelletkachels.

De kachel is extreem zuinig in houtverbruik en zeer goed regelbaar zodat de kachel ook in kleinere en/of zeer goed geïsoleerde woonruimtes goed inzetbaar is. Doordat de luchttoevoer zo goed geregeld kan worden geeft de kachel maar 2-3kW warmte af en toch blijft hij extreem schoon branden. Hierdoor is de Scan Line heel geschikt om op een kille voor- of najaarsdag even de kachel aan te steken en de kou uit het huis te verdrijven. De Scan Line 8 is ook heel snel op temperatuur zodat u binnen 15 min al kunt genieten van de intense warmte.
?
De Scan Line 8 kan zowel een klassieke als meer moderne uitstraling hebben. Door de grote ruit heeft u mooi zicht op prachtige vlammenspel. De uitvoering met zijruiten biedt nog meer zicht op de vlammen.

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie: www.houtkachels.nl