Duurzame JAcobus houtkachel

Optimaal genieten van het vlammenspel met de JAcobus doorkijk houtkachel

De JAcobus doorkijk

Zicht van twee kanten! Deze versie van de duurzame JAcobus houtkachel is speciaal ontwikkeld op verzoek van onze klanten. De JAcobus doorkijk heeft dezelfde sterke eigenschappen als de andere JAcobus-modellen, alleen is deze uitgevoerd met glas aan beide zijden. Daardoor kan de kachel prachtig midden in een ruimte worden geplaatst en geniet u optimaal van het vlammenspel in de kachel.

Uitvoeringen
De JAcobus doorkijk wordt geleverd in drie vermogens: van de compacte JAcobus 6 kachel tot en met de grote JAcobus 12. De pluspunten van de JAcobus houtkachel zelf kent u misschien al: het tijdloze design, de duurzaamheid vanwege het unieke verbrandingssysteem dat voor een zeer hoog rendement en optimale verbranding zorgt, het grote gebruiksgemak dankzij de eenknopsbediening én de levenslange garantie op het staalwerk, het laswerk en het hang- en sluitwerk.

De JAcobus doorkijk is altijd uitgevoerd met een bovenaansluiting voor afvoer van de rookgassen. In vergelijking met de ‘standaard’ JAcobus houtkachels zijn de JAcobus doorkijkhaarden hoger uitgevoerd. De JAcobus doorkijk 9 en 12 zijn 10 cm hoger waardoor de totale hoogte van deze kachels 88 cm is. De JAcobus 6 doorkijk is 78cm hoog.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.jacobus.nl