Profielfoto van Contura
Contura
Laan van Everswaard 57-59, 4617 LH Bergen op Zoom

Contura 810W Style kachel

Uniek wandmodel

De Contura 800 Style biedt een uitgebreide selectie aan opties. Ondanks de variatie hebben al deze kachels één gemeenschappelijk kenmerk: een elegante en eigentijdse uitstraling, bekend als Style. Dit is een update van de eerdere Contura 800-serie, met verbeterde afwerking en techniek. De nieuwe modellen hebben grotere en bredere ruiten, minder toevoegingen en meer kleuropties.

Innovatieve functies zoals een automatische snelle ontbranding, een boost-functie om het vuur in smeulend as nieuw leven in te blazen, en een stille aslade maken het onderhoud en het aansteken van het vuur veel eenvoudiger.

Kortom, deze compacte kachel past gemakkelijk in elk interieur.    in deze serie is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart. De overgang naar de Style-serie betekent dat, dankzij de deurkenmerken en bredere ruiten, het vuur beter zichtbaar is. Het rookkanaal kan op alle modellen bovenop of aan de achterkant worden aangesloten. Met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen, kunt u uw ideale kachel samenstellen.

 Voor meer informatie zie onze website & volg ons op Facebook.