Contura 556 Style Glass

De Contura 556 Style Glass is de nieuwe kachel van Contura. Het ontwerp kenmerkt zich door de grote zijruiten die u nog meer het gevoel van een open haard.

De Contura 556 Style Glass

De Contura 556 Style Glass is de nieuwe kachel van Contura. Het ontwerp kenmerkt zich door de grote zijruiten die u nog meer het gevoel van een open haard geven. U zal het vlammenspel nog beter zien en ervaren. De Contura 556 Style Glass kachel is aantrekkelijk vormgegeven, eenvoudig te plaatsen en kan tot 120m2 verwarmen. De kachel leent zich uitstekend om tegen een wand te plaatsen. Deze kachel wordt gemaakt in het Zweedse Småland en straalt een en al vakmanschap uit. De kachel is gemakkelijk aan te steken en reeds enkele minuten brandt deze optimaal.

U kunt eenvoudig de kachel aanpassen aan uw eigen wensen en uw interieur. Zo kunt u bijvoorbeeld de kachel voorzien van een deur voor houtvak met demp sluiting, een kookplaat of een vrijliggende vloerbescherming van glas. U kunt de kachel richten zodat deze ook op een ongelijke vloer altijd waterpas staat. Juist deze details maken een de Contura 556 Style Glass kachel een van beste houtkachels op de markt.

De Contura 556 Style Glass in verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Daarnaast heeft u de keuze uit drie verschillende bovenplaten, namelijk:
- Gietijzeren bovenplaat
- Glazen bovenplaat
- Speksteen bovenplaat

 

Specificaties


Vermogen: 7 kW
Verwarmt: 45-120 m2
Externe luchttoevoer: Ja
Emissieklasse: Klasse 1
Rendement: 79%
Rendementsklasse: Klasse A (groter dan 75%)
Afmetingen: 49,6x106x44 cm (B x H x D)
Rookgasafvoer: Ø 150 mm
Hoogte rookkanaal: 92 cm (vloer - midden afvoer)
Maximum lengte houtblok: 33 cm
Gewicht: 104 kg
Stijl: Modern
Kleuren: Wit, Zwart
CV aansluiting: Nee
Rookgasafvoer: Ø 150 mm
Achteraansluitin: Ja
Bovenaansluiting: Ja
Hoogte rookkanaal: 92 cm (vloer - midden afvoer)
Externe luchttoevoer: Ja

 

Profielfoto van Contura
Contura
Laan van Everswaard 57-59, 4617 LH Bergen op Zoom