Austroflamm Mr Wu

Een compleet nieuw concept van verwarmen!

Austroflamm Mr Wu

De Mr Wu van Austroflamm kan gerust de vreemde eend in de bijt genoemd worden. Deze A+ kachel met een unieke vormgeving is niet werkzaam op houtblokken of pelletkorrels, maar wel op een hout- of pelletbriket. Deze cilindervormige brandstof uit één geheel kan via het geïntegreerde liftsysteem in de kachel geplaatst worden. Er is ruimte voor 2 briketten, goed voor 3 à 6 uur brandplezier (afhankelijk van het gekozen vermogen). Deze geautomatiseerde kachel bepaald zelf wanneer hij zijn brandstof naar boven duwt, om zo voor een constante vlam te zorgen gedurende enkele uren.

De voordelen voor u: het bijvullen verloopt haast moeiteloos en u geniet van een prachtige, warme vlam (waar u overigens niets aan hoeft te doen gedurende de brandtijd) met zeer weinig onderhoud achteraf – de Mr Wu is namelijk uitgerust met een aslade die u slechts éénmaal wekelijks dient te legen.

De bediening gebeurt op het toestel zelf, via enkele eenvoudige knoppen. De gebruiker kiest zelf welk vermogen hij wenst: een zachte 3 kW (6u brandplezier), of een performantere 6 kW (3u brandplezier).

Een extra meerwaarde is dat deze A+ kachel zijn lucht van buitenaf kan nemen: de zuurstof in uw woonruimte blijft enkel en alleen voor de bewoners, wat in nieuwe (en dus goed geïsoleerde) woningen aanbevolen is.

De Mr Wu is verkrijgbaar met een front in staal, glas of keramiek en is beschikbaar vanaf 3.495 € ex. BTW.

Dealers in uw regio via www.fero.be

Profielfoto van Fero
Fero
Industriepark de Bruwaan 17, 9700 Oudenaarde