Wie niet groot is, moet slim zijn.

Echt vuur, zelfs in de kleinste ruimte. Het kan met Heatconnect!

21 September 2019

In de huidige energiezuinige woningbouw, is een haard niet meer enkel de verwarmende factor. Reden voor aankoop in Nederland is steeds vaker ‘de sfeer’. Echter wanneer men zich dan goed laat informeren, dan komt men tot de conclusie dat er nog steeds veel energie bespaart kan worden door juist en effectief te stoken.

Ook denkt men dat in kleinere ruimten als appartementen, (woon)boten of kantoren, geen optie voor een houthaard biedt. Echter … maak kennis met onze kleinste telg uit de HEAT familie, (de 70Q01) en geniet van de sfeer, de warmte en echt vuur!

Kleine ruimtes

Met een inbouwdiepte van nog geen 38 cm, biedt deze haard u de mogelijkheid om zelfs in de kleinste ruimtes te stoken, warmte vast te houden door middel van accumulatiesets en dus naast een sfeer verhogende factor, ook energiebesparend te zijn. Een kleine inbouwhaard met een klein prijskaartje!

https://heatconnect.nl/product/heat-fronthaard-42x50cm/

Wilt u meer weten? Vraag de informatie aan of ga naar een van onze HEAT dealers. Zij vertellen u graag meer over onze zeer gunstig geprijsde houthaarden. Heatconnect biedt een groot aanbod draai-en liftdeurhaarden.