string(1) "p"

Stûv 6-in, een kamer met zicht... op vuur

Het knetterende vuur van een open haard.... Het lijkt iets uit een lang vervlogen tijd.

Maar er is goed nieuws voor wie op milieuvriendelijke wijze wil genieten van een authentiek haardvuur. Stûv, toonaangevend producent van design houtkachels en – haarden, beschikt over de Stûv 6 inbouwcassette, Een budgetvriendelijke oplossing voor wie zijn open haard niet wil wegdoen of vervangen maar kiest voor een milieuvriendelijk alternatief. Naast de ecologische performantie scoort Stûv 6-in ook hoog op vlak van esthetiek.

Met haar uniek design, biedt deze inzethaard dankzij een brede glazen voorzijde een maximaal zicht op het vuur. De Stûv 6-in is geschikt voor kleine ruimtes en ideaal voor energiezuinige woningen. Aantrekkelijk, ecologisch en economisch… een hit voor liefhebbers van authentieke houtvuren.

De Stûv 6-in houtinbouwhaard heeft een sobere uitstraling, levert sterke prestaties en past harmonieus in hedendaagse woonruimtes. Deze vervanghaard is gemakkelijk te installeren en biedt een wijds zicht op het vlammenspel. Door zijn betaalbaarheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid is hij de ideale keuze voor renovatieprojecten.

Concept van de Stûv 6-in

De Stûv 6-in houtinbouwhaard valt op door zijn wijds zicht op het vuur en kan gemakkelijk in een bestaande haard worden geplaatst, ook in minder diepe nissen. Hij straalt op alle punten kwaliteit uit en is de oplossing bij uitstek voor mensen die hun inbouwhaard willen vervangen of op zoek zijn naar een krachtiger en milieuvriendelijker alternatief voor hun open haard. De Stûv 6-in past perfect in kleine ruimtes, beantwoordt aan beperkte energiebehoeften en is ideaal voor lage-energiewoningen. Deze inbouwhaard, die het cijfer '6' meekreeg gezien zijn dwarsdoorsnede, is esthetisch, ecologisch en zuinig, en zal liefhebbers van een authentiek houtvuur zeker weten te overtuigen.

Sterke punten van de Stûv 6-in

- Eenvoudige installatie
Deze zeer compacte houtinbouwhaard is verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Hij kan worden geïnstalleerd ter vervanging van een oude inbouwhaard of in een bestaande open haard zonder dat de schoorsteen daarvoor moet worden afgebroken. Dankzij de cassette voor gemakkelijke plaatsing kan hij zonder grote werkzaamheden ook in minder diepe nissen (35 cm) worden ingebouwd.
De rookuitgang kan in een hoek van 45 of 90° worden geplaatst, afhankelijk van de installatiebehoeften.

- Wijds zicht op het vuur
Het grote glasoppervlak (ook bij het kleinste van de 7 modellen) biedt een maximaal zicht op het vuur en staat garant voor een stijlvolle integratie in eender welk interieur. Dit zicht wordt nog vergroot door de gebogen vorm van de verbrandingskamer, die wordt doorgetrokken in het kader.

- Uitstekende prestaties
Thermische prestaties: door de gietijzeren kamer met een klein volume ontwikkelt het vuur een minder groot vermogen, terwijl de verbrandingskwaliteit maximaal is.
Milieuprestaties: omdat we sterk begaan zijn met het milieu en het klimaat, doen we er alles aan om de uitstoot van koolzuurgas en fijnstof ruim binnen de geldende normen te houden.
Bovendien verbruikt de Stûv 6-in ook minder hout.

- Toegankelijke prijs
De Stûv 6-in is op alle punten gerationaliseerd en maakt gebruik van de beste Stûv-expertise.
Het is een zeer interessante aankoop voor wie op zoek is naar een betaalbare inzethaard van topkwaliteit. En door zijn lage houtverbruik en hoge rendement spaar je er bovendien nog meer geld mee uit.

Conformiteit

Conform met de Europese norm EcoDesign 2022.

Beschikbare afmetingen / 7 formaten & Prestaties


Meer informatie: www.stuv.com