Pothaard

De pothaard van African Flame is een sfeervolle verrijking van uw interieur: een knisperend houtvuur in combinatie met een hoge warmteafgifte en effectieve verbranding.

Omschrijving Earthfire

African Flame is een klein importbedrijfje van keramische design pothaarden uit Zuid Afrika en wordt geëxploiteerd door een ondernemers duo moeder en dochter. Het produceren van deze houtkachels gebeurt in een arbeidsvriendelijke pottenbakkerij in Kaapstad en worden op kleine schaal met de hand gemaakt, waardoor elke haard uniek is.

De pothaard is een sfeervolle verrijking van uw interieur: een knisperend houtvuur in combinatie met een hoge warmteafgifte en effectieve verbranding. Door het kiezen van eigen kleur en motief geeft u de haard een persoonlijke tint. Deze  haard wordt ook lokaal veelvuldig gebruikt en is door ons uitverkoren om naar Nederland te halen om zijn uitstraling en energiezuinig stoken.

De Earthfire-pothaard wordt geproduceerd in kleine getalen in een fabriekje in de hoofdstad van Zuid Afrika. De vorm van deze haard is oorspronkelijk gebaseerd op de ronde Mexicaanse potkachel. Alex, een erkende pottenbakker uit Kaapstad, heeft deze vorm verder geëvolueerd tot de robuuste vierkante Earthfire-pot.

Deze pothaarden zijn in acht designs leverbaar. De prijs van de Earthfire haard is € 1990,- (inclusief BTW, standaard en scherm).
 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.africanflame.com.