Foto: barbas-cuatro-alleskunner

Barbas Cuatro-3 houthaard: stijlvolle alleskunner

Barbas Cuatro-3 houthaard combineert voordelen van een inbouwhaard met plaatsingsgemak van inzethaard.

Uniek: een houthaard die de voordelen van een inbouwhaard combineert met het plaatsingsgemak van een inzethaard. Dat biedt de nieuwe generatie houthaarden van Barbas: Cuatro-3. Het maakt de Cuatro-3 modellen geschikt voor zowel compleet nieuwe haardsituaties als ook ter vervanging van bestaande haarden.

De Cuatro-3 is eenvoudig te plaatsen. Afhankelijk van de bouwsituatie kan de haard op verse buitenlucht aangesloten worden. Indien het toestel geplaatst wordt als inzethaard, kan de verbrandingslucht uit de woonkamer worden gehaald. De houthaard is leverbaar in drie verschillende breedtematen: de horizontale modellen Cuatro-3 90 en Cuatro-3 75 en de verticale Cuatro-3 57. Mooi maatwerk voor élk interieur.

Ventilator
De Cuatro-3 houthaarden zijn optioneel verkrijgbaar met een krachtige ventilator. Deze ventilator bevindt zich onder het toestel. Dit biedt de mogelijkheid om de ventilator makkelijk naar wens aan of uit te zetten door de traploze bediening.

Voordelen
Door de verdiepte stookbodem van de Cuatro-3, blijft het brandhout netjes in de verbrandingskamer van de haard liggen. Nóg een groot voordeel: door het stookrooster met primaire luchttoevoer, is het aanmaken en bedienen van de haard zeer eenvoudig. Kortom: met Cuatro-3 geniet u snel, simpel en lang van een écht houtvuur.

Interieur van beton keramiek
Nieuw is het interieur van het in eigen beheer ontwikkelde beton keramiek. Een duurzaam, kwalitatief zeer hoogstaand materiaal dat er ook nog eens mooi uitziet. Beton keramiek beschikt over zeer goede stooktechnische eigenschappen, wat mede zorgt voor een hoog rendement en een lage emissie. De luchtbalk voor de secondaire verbranding is onzichtbaar weggewerkt in het interieur.

Meer informatie: www.barbas.com

Publicatiedatum: 10 april 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties