array(1) { ["path"]=> string(11) "www.stuv.nl" }
Partner

Stûv NV

Stûv, gevestigd in Bois-de-Villers in de provincie Namen (België), ontwerpt, produceert en commercialiseert oplossingen voor individuele verwarming op hout, gas en pellets.

Bedrijfsoverzicht Stûv NV

De Stûv microMega is een haard met schuifdeur: de ruit schuift naar boven om hout bij te laden. Hij kan als open haard werken.

Omschrijving microMegaDe Stûv microMega is een haard met schuifdeur: de ruit schuift naar boven om hout bij te laden. Hij kan als open haard werken.

Micro: het binnenvolume van de haard.
Zijn bijzondere gebogen lijn concentreert het vuur in het hart van de haard om het vermogen ervan te beheersen en net de nodige warmte te verspreiden.

Mega: het zicht op de vlammen.
De binnenvorm van de haard wordt naar buiten verlengd om hem meer breedte te geven.

Woningen evolueren, ze zijn beter geïsoleerd en minder energievretend. De Stûv microMega concentreert, door zijn bijzondere vorm, het vuur in het hart van de haard. Hij beheerst zo zijn vermogen en verspreidt net de warmte die u nodig hebt, met naleving van de meest strikte milieunormen.

En brengt een betoverend spektakel van de vlammen. Ontdek wat de prestaties van de Stûv microMega zo uitzonderlijk maakt!
 

Meer lezen over
'microMega'?

meer van deze professional

De Stûv 30-H accumulerende houtkachel

Geniet van de warmteaccumulatie met de Stûv 30-H accum...

De Stûv 16-cube houthaard

De stûv 16-cube is een compacte houthaard.

De pelletkachel Stûv P-10

De Stûv P-10 pelletkachel is behoorlijk geruisloos.

Toon alle 11 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.