Partner

Stûv NV

Stûv, gevestigd in Bois-de-Villers in de provincie Namen (België), ontwerpt, produceert en commercialiseert oplossingen voor individuele verwarming op hout, gas en pellets.

Bedrijfsoverzicht stuv.nl

De Stûv microMega is een haard met schuifdeur: de ruit schuift naar boven om hout bij te laden. Hij kan als open haard werken.

Omschrijving microMegaDe Stûv microMega is een haard met schuifdeur: de ruit schuift naar boven om hout bij te laden. Hij kan als open haard werken.

Micro: het binnenvolume van de haard.
Zijn bijzondere gebogen lijn concentreert het vuur in het hart van de haard om het vermogen ervan te beheersen en net de nodige warmte te verspreiden.

Mega: het zicht op de vlammen.
De binnenvorm van de haard wordt naar buiten verlengd om hem meer breedte te geven.

Woningen evolueren, ze zijn beter geïsoleerd en minder energievretend. De Stûv microMega concentreert, door zijn bijzondere vorm, het vuur in het hart van de haard. Hij beheerst zo zijn vermogen en verspreidt net de warmte die u nodig hebt, met naleving van de meest strikte milieunormen.

En brengt een betoverend spektakel van de vlammen. Ontdek wat de prestaties van de Stûv microMega zo uitzonderlijk maakt!
 

Meer lezen over
'microMega'?

meer van deze professional

De Stûv 30 houtkachel

De Stûv 30 houtkachel. Revolutionaire functies, tijdlo...

Stûv design houthaard

Maximaal zicht op vlammen dankzij unieke 100% geïntegr...

De houtinbouwhaard Stûv 22-110

De Stûv 22-110 krijgt zijn eigen plaats in uw interieu...

Toon alle 9 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.