Foto: 273422

Focus trekt tijdloze lijn van innovatie en esthetiek door

Bekende haardenontwerper verbreedt gamma van meubels en accessoires.

Bekende haardenontwerper verbreedt gamma van meubels en accessoires.

Naast haar aanbod van haarden, lanceert Focus nu een compleet gamma van accessoires, barbecues en meubels. Het gaat om herkenbare en doordachte ontwerpen die hedendaags en tegelijk tijdloos en ongevoelig zijn voor oppervlakkige en voorbijgaande modegrillen. De ontwerpen zijn vanaf november beschikbaar op de e-commerce website van de designer.

 

Na meer dan 45 jaar internationaal succes en trouw aan haar immer innovatieve combinatie van nut en esthetiek, breidt Focus haar artistieke gamma meubelen en accessoires voor haarden verder uit. Van houtblokhouders tot blaasbalgen, tafels en schapjes: Focus trakteert ons op creaties met een even zuivere als revolutionaire belijning, die aan elk interieur een aangename dimensie geven.

'In mijn zoektocht naar de perfecte vormen, heb ik me altijd laten leiden door mijn fantasie om eclectische en ergonomische creaties tot leven te laten komen', vertelt Dominique Imbert, oprichter van Focus. 'Deze drang om te vernieuwen resulteerde in een aantal begeleidende objecten, die dezelfde lijn van onze designhaarden volgen en hier een waardige aanvulling op zijn.'

Omdat de haarden van Focus het nodige maatwerk vereisen voor de installatie kunnen klanten deze niet online bestellen. Bij de meubelen en accessoires ligt dat echter anders. Omdat de plaatsing daarvan eenvoudig is, heeft Focus voor deze producten een e-commerce-website ontwikkeld. Vanaf volgende maand zijn de artikelen te bestellen op shop.focus-creation.com. Daarmee wordt het comfort van de consument nog verder verhoogd.

Publicatiedatum: 14 oktober 2011

Meer informatie: www.focus-creation.com

Reacties