Berken haardhout

Berkenhout is het meest verkochte hout van Nederland. Doordat Berkenhout een zachte houtsoort is, is het eenvoudig in gebruik. Het brandt makkelijk en geeft veel warmte en een mooi vlammenspel. Berkenhout is bijzonder geschikt voor kleinere haarden en kachels, maar ook voor de onervaren stoker.
Ovengedroogd berken haardhout

U kunt bij ons nu ook Ovengedroogd Berkenhout bestellen. Deze pallets met ovengedroogd berkenhout hebben een zeer laag vocht percentage van 8 tot 15%. Ons ovengedroogd berkenhout bandt zeer eenvoudig en is van uitstekende kwallteit.Ons berkenhout is gedroogd en dus direct te stoken.

De pallet-afmeting:

1,20 × 0,80 × 210 cm. Netjes opgestapeld. Dit is ongeveer 2,1 m3 berken haardhout. Los gestort is dit ongeveer 3,5 m3. De haardhout blokken zijn ongeveer 25 tot 28 cm lang.

Halve pallet-afmeting:

1,20 × 0,90 × 120 cm wat neerkomt op 1,25m3. Los gestort is dit ongeveer 1,8m3.

Berkenhout is het meest verkochte hout van Nederland. Doordat Berkenhout een zachte houtsoort is, is

Beteropenhaardhout: klaar voor de winter!

Beteropenhaardhout.nl levert al vele jaren openhaardhout gratis bij u thuis af. Wij leveren van januari t/m december met eigen vrachwagens uit voorraad. Beteropenhaardhout.nl is de leverancier voor echt droog haardhout netjes gestapeld op pallets. Prachtige openhaardhout volgens niemand minder dan Erik Hulzebosch en hij is een kenner bij uitstek!

De voordelen van beteropenhaardhout.nl:

Herplant van bomen, oog voor het milieu
Een scherpe prijs voor het betere openhaardhout
Levering op iedere gewenste werkdag door heel Nederland
Droog haardhout, direct klaar voor gebruik
Schoon haardhout voor schoon kachelglas