Wanders Larix

Nieuw in het programma, de Larix. Verkrijgbaar als hangende gashaard of met een voet om op de vloer te plaatsen. Voor meer informatie: www.wanders.com

Wanders Larix

De Wanders Larix is één van de nieuwste modellen van Wander Fires & Stoves uit de Achterhoek. Een strakke gaskachel die zowel vrijhangend als vrijstaand verkrijgbaar is. De kachel heeft een zeer realistisch vuurbeeld door de vlammen die uit de blokken komen.

Kijk voor meer informatie: www.wanders.com

Meer van Wanders fires & stoves Bekijk alle

Wanders Peppel Houtkachel

Terugkijkend naar alle succesvolle producten uit de reeds 50 jarige geschiedenis van Wanders fires & stoves ontwikkelden wij de Wanders Peppel. De jongste telg van de Wanders familie heeft de looks van een kachel “van toen” gecombineerd met de techniek van nu. De verbrandingskamer van de succesvolle S60 vormt het hart van deze kachel. Alle oudere succesnummers stonden model voor de buitenkant van deze “vintage” houtkachel. Zoals u op de foto’s kunt zien is deze haard makkelijk in te passen in het huidige interieur. Industriële materialen en vormen worden gecombineerd met warme zachte en kleuren. En dan natuurlijk af en toe een knipoog naar het verleden. Gezellig en toch ook strak modern en lekker eigentijds allemaal tegelijkertijd.

Wanders fires & stoves