Smart Inzethaarden

De slimme Smart inzethaard werd speciaal ontwikkeld als vervangende haard in ‘bestaande situaties’. Makkelijk te plaatsen zonder al teveel breekwerk.

Smart inzethaarden

Smart 60 front

De slimme Smart inzethaard werd speciaal ontwikkeld als vervangende haard in ‘bestaande situaties’. Een efficiënte no-nonsens haard dus, die zich zeer gemakkelijk laat installeren.

Smart 75 front

De Smart kan worden ingebouwd met een drie- of vierzijdig inbouwkader. Driezijdig wanneer u de haard wilt inbouwen op een bestaand plateau. Hebt u de mogelijkheid te kiezen voor inbouw op hoogte? Dan kunt u kiezen voor een vierzijdig kader. U kunt het kader bestellen met een dikte van 8 of 55 mm.

Smart 60 corner l/r

De smart kan worden geleverd met een uit één stuk vervaardigd doorlopend hoekglas, zonder staanders in de hoeken. Valt u voor de eenvoudige charmes van de Smart en overweegt u hem niet als vervangende, maar als geheel nieuwe inzethaard? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Smart 75 corner l/r

De slimme Smart is leverbaar als gewone inbouwhaard en als hoekhaard, links of rechts georiënteerd. Iedere Smart wordt door Wanders fires en stoves voorzien van een Highly Insulated Interior.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website

Meer van Wanders fires & stoves Bekijk alle