Foto: 280113

Wereldprimeur! De nieuwe App van DRU plaatst de haard virtueel en in 3D in je huiskamer.

Het uitzoeken van een nieuwe haard wordt nu nog leuker! Want met de nieuwe DRU app kan je je favoriete DRU haard in je kamer projecteren en fotograferen.

Of een heel andere haard proberen. Zo kies je weloverwogen je nieuwe haard. 


Een haard kan heel mooi zijn in de showroom of folder, maar staat die wel in het eigen interieur? Met de unieke DRU 3D visualiser kan iedereen vooraf proberen welke DRU haard het meest geschikt is. Je projecteert de verschillende haarden virtueel in je eigen kamer en kan vanuit elke hoek bekijken wat het effect is. En wil je familie of vrienden laten meekijken? Maak er dan een foto van en deel 'm.

Eenvoudig te downloaden...
De nieuwe DRU app is geschikt voor iPhone, iPad en Android (zeer binnenkort) smartphones. Downloaden kan heel makkelijk via www.dru.nl. Print dan meteen de 'marker', waarmee je de plek van je haard kunt aangeven.

...en eenvoudig te gebruiken!
Om de app te gebruiken, volg je gewoon de stappen in het app-menu: bepaal de plek van de haard, plak de marker op, kies een van de zes DRU haarden uit het app-menu, richt de camera van de smartphone of tablet op de marker ... en daar verschijnt de gewenste haard in 3D!

DRU denkt mee
Door de verschillende haarden in je eigen kamer te projecteren, wordt al snel duidelijk welke vorm het beste past in het interieur. Elke haard is vanaf verschillende kanten te bekijken en te fotograferen. Zo kan je foto's delen met vrienden. En met DRU: zij denken mee en sturen de juiste informatie over hoe je je virtuele haard werkelijkheid kunt maken. Keuze gemaakt? Ga dan met de foto naar de dichtstbijzijnde DRU dealer, deze helpt om de droomhaard te realiseren.

Meer informatie: www.dru.nl.

Publicatiedatum: 29 februari 2012

Reacties