Foto: faber-gashaard-liftdeur

Nieuw: gashaard voor open en dicht stoken

Faber introduceert de 4Seasons Premium: een gashaard met automatische glazen liftdeur.

Faber introduceert de 4Seasons Premium, de eerste gashaard met een automatische glazen liftdeur. Met één druk op de knop kan deze gashaard open óf dicht worden gestookt. Heerlijk in de zomer, om te genieten van een sfeervol openhaardvuur met veel vlammen. Dicht geeft de gashaard meer warmte, ideaal op winterse dagen. Zo verenigt Faber twee typen gashaarden ineen en maakt het mogelijk om in te spelen op alle seizoenen.

Faber 4Seasons Premium.

De Faber 4Seasons Premium is uitgerust met Step Burner®, een ingenieuze gasbrander die altijd mooie vlammen laat zien, ook als er minder warmte gewenst is. Hiermee kun je het vlammenspel zelf regisseren. Ideaal is de thermostaat en de energiebesparende ECO Wave: vlammen nemen automatisch af bij een te hoge kamertemperatuur. De haard heeft geen waakvlam, dat scheelt behoorlijk in de kosten. Met één druk op de knop ontsteek je elektrisch het vuur. De afstandsbediening geeft een optimaal bedieningscomfort.

Faber 4Seasons Premium.

Faber ITC App

Met de ITC App van Faber is deze haard te besturen met smartphone, tablet en computer. Voor bediening, verbruiksstatistieken, energiebesparing en modulerend vlammenbeeld. Ook is de kamer- en boezemtemperatuur af te lezen. De onderhoudsindicatie op de app verzendt, indien nodig, automatisch een email naar de servicemonteur.

De liftdeur van de 4Seasons Premium is beveiligd. Verder wordt bij een onjuiste schoorsteentrek de haard automatisch uitgeschakeld. Faber biedt de mogelijkheid tot levenslange garantie op de 4Seasons Premium. Informatie hierover vind je op Faber.nl.

Informatie

Faber 4Seasons Premium gashaard heeft de afmetingen: B x H x D = 720 x 640 x 450 mm. Consumentenadviesprijs € 7.450 (inclusief btw). Op de website van Faber vind je uitgebreide informatie en dealeradressen.

Meer informatie: www.faber.nl

Publicatiedatum: 21 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties