Foto: /268119.jpeg

Hout en gas in één haard

Kombifire lanceert unieke haard die zowel op hout als gas kan branden.

Kombifire lanceert unieke haard die zowel op hout als gas kan branden.

Een sfeerhaard die zowel op hout als gas kan branden. Tot voorkort was het onmogelijk, maar met KombiFire is daar onlangs verandering in gebracht. Vanaf heden kunnen consumenten zelf switchen van gas naar hout en andersom, dankzij het unieke, gepatenteerde KombiFire-wisselsysteem.

 

Veel mensen worstelen met de vraag welke haard het beste bij hen past. De crux is dat voor beide sfeermakers wat te zeggen is. De keus voor hout of gas hangt vaak af van het moment; waar kerstavond vraagt om de sfeer van een authentiek houtvuur, dient na een lange werkdag vooral het gemak. Ook bestaan er binnen het gezin soms verschillende voorkeuren voor hout of gas, waardoor kiezen nog moeilijker wordt. Gelukkig hoeft die keuze niet langer gemaakt te worden. KombiFire laat de positieve aspecten van beide vuren excelleren in één uniek gepatenteerd wisselsysteem.

KombiFire is een uniek systeem dat gebruiksvriendelijk en bovenal veilig is. Het voldoet aan de strengste veiligheidseisen en is ondermeer goedgekeurd door KIWA en SGS. Bovendien is het systeem CE-gecertificeerd voor alle Eurolanden.

De ingenieuze haard werd begin november, na een periode van zes jaar ontwikkelen, door KombiFire op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Hoewel KombiFire zich focust op het segment 'gas- en houtcombinatie', blijft het aantal verschillende modellen zeker niet beperkt. De brede 'Panorama XL -variant' en de traditionelere 'Original-haard' worden geleverd in een front, hoek of 3 zijden open opstelling. De zes basismodellen kunnen verder naar eigen wens worden ingericht; van binnenafwerking tot vuurkorf. Het is daarom een uitstekend product voor in ieder interieur. Bovendien is iedere haard standaard uitgerust met een afstandbediening.

KombiFire werkt samen met zorgvuldig geselecteerde dealers en de haard is verkrijgbaar vanaf € 3995,-. Sinds de lancering van het haardenconcept heeft het bedrijf met ruim 26 dealers landelijke distributie.

Meer informatie: www.kombifire.nl

Publicatiedatum: 20 juni 2011

Reacties