Foto: 288511

Gashaard DRU Excellence Serie in verschillende uitvoeringen

Warm en sfeervol de winter in? Het kan met de gashaard DRU Excellence Serie.

Warm en sfeervol de winter in? Het kan met de gashaard DRU Excellence Serie.

De winter komt er weer aan, de donkere en koude dagen staan voor de deur. Wat gaat er dan boven een gezellig warm haardvuur. De DRU Excellence modellen bieden u een gezellige en vooral sfeervolle winterdag.

De sfeervolle gassfeerhaarden van DRU Excellence zijn verkrijgbaar in drie maatvoeringen: M, L en XT. Uniek aan de DRU Excellence producten is de Dual Burner. Deze maakt het mogelijk te schakelen tussen twee vermogens met een blijvend vol vlambeeld. Zo bepaalt u zelf de hoeveelheid warmte die u wenst. De brander zit weggewerkt achter een robuuste stammenset die als een kampvuur in de haard is geplaatst. Deze haarden zijn overal in uw woning te plaatsen door middel van het nieuwe PowerVent© systeem.


De nieuwe DRU Excellence XT
Het is zover de introductie van de Excellence XT. Deze extra hoge haard met hoog vlambeeld creëert een sfeervolle ambiance in uw woning. De Excellence XT is standaard verkrijgbaar met een zwart gladde achterwand en tegen meerprijs met Ceraglass.

Profielsets
Bent u op zoek naar een haard met gesloten verbranding en de illusie van open verbranding? DRU heeft 't!

De DRU profielsets zijn toepasbaar op de haarden Excellence M en de Excellence L met een binnenafwerking in steen naturel of leisteen grijs. Door de profielsets wordt de ruit nagenoeg onzichtbaar en kunt u genieten van een sfeervol vuur met een optimaal rendement. In combinatie met de passende schouwen Avignon en Oporto is uw haardopstelling compleet.

De DRU Excellence modellen zijn te zien in ons Inspiration Centre.

Kijk voor de openingstijden op onze website www.dru.nl.

Publicatiedatum: 19 oktober 2012

Reacties