Foto: Dru-lugo-gashaard

DRU Lugo gashaard

In het najaar presenteert DRU de gesloten Lugo gashaard met de nieuwe Eco Wave brandertechniek.

In het najaar presenteert DRU de gesloten Lugo gashaard met de nieuwe Eco Wave brandertechniek.

Naast een 2-zijdige hoekhaard is er ook een 3-zijdig model voor een optimale sfeerbeleving. Levensechte houtblokken geven het gevoel van een open vuur. Er is een keuze uit twee breedtes: 70 en 80 cm. De gashaard is ook met een DRU App te bedienen.

Strak design

Door het ruimtelijke design kan een Lugo haard in vrijwel iedere woonruimte worden geplaatst. In de kaders zijn geen ventilatieopeningen zichtbaar. Het glasraam is bovendien direct aansluitbaar op het plateau. Dit zorgt voor een strakke, moderne uitstraling. De binnenbekleding kan worden afgewerkt met spiegelend Ceraglass, zwart glad of rib cast effect (gietijzer).

Eco Wave brander

Met de innovatieve Eco Wave brandertechniek creëer je zelf het vlambeeld waarbij de vlammen in kleine stappen omhoog en omlaag bewegen. De vlam is in 15 standen instelbaar. Ook is het mogelijk om met behoud van een hoog en vol vlambeeld één brander uit te schakelen. Dankzij de duurzame techniek kan tot 50% op het gasverbruik bespaard worden.

Handige App

De Lugo gashaard wordt standaard geleverd met afstandsbediening. De haard kan ook met een DRU App worden bediend. Via een Wi-Fi verbinding is het mogelijk om de brander aan en uit te zetten, de vlammen te regelen en de Eco Wave stand in te stellen. Daarnaast geeft de App informatie over het verbruik van de haard, een eventuele storing of onderhoudsbeurt. De DRU App is gratis te downloaden en geschikt voor alle tablets (iPad en Android).

Prijzen van de Lugo 70/80 variëren van € 3.350,- tot € 3.965,-

Meer informatie: www.dru.nl

Publicatiedatum: 13 augustus 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties