I-FRAME 85 40 ROOMDIVIDER van Helex

Een haard die met zijn strakke vorm één geheel vormt met het ontwerp in uw kamer en vanuit beide ruimtes houdt u toch een mooi uitzicht op een breed vuur.

I-FRAME 85 40 ROOMDIVIDER

De I-Frame van Helex kan volledig worden geïntegreerd in de wand, waarbij er nauwelijks zicht is op stalen delen of lijsten. Deze haard vormt een geheel met het ontwerp in uw kamer door zijn strakke vorm, of deze nu klassiek of modern is ingericht. De fraaie panoramische hoek vormen van het glas geven een prachtig zicht op het realistische vlammenspel.

Net als de overige I-Frames, worden de toestellen compleet geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met separate inbouwcassette. Andere opties zijn dat de toestellen geleverd worden met een lamellen wandset of zwart spiegelende glazen achterwand. Voor het vuurbed kunt u kiezen uit houtset (standaard), pebbles, carrara- of basaltsplit.

De I-Frame 8540 RD is de meest ideale oplossing om een deling in uw kamer te bewerkstelligen. En vanuit beide ruimtes houdt u toch nog prachtig zicht op een mooi breed vuur. De haard kan ook gebouwd worden met een "open" schouw, hierdoor hou u de kamer nog erg ruimtelijk. Hierdoor zal de haard ook wat meer doorkijk in uw kamer bieden. Optioneel kunt u het vuurbed vullen met pebbles, carrara of basaltsplit. Standaard wordt deze haard met stammen geleverd.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie onze website: www.helex.nl