I-FRAME 2.0 – 170 30 FRONT van Helex

Een haard die met zijn strakke vorm één geheel vormt met het ontwerp in uw kamer, of deze nu klassiek of modern is ingericht.

I-FRAME 2.0 – 170 30 FRONT

De I-Frame van Helex kan volledig worden geïntegreerd in de wand, hierdoor is er nauwelijks zicht is op stalen delen of lijsten. Een haard die met zijn strakke vorm één geheel vormt met het ontwerp in uw kamer, of deze nu klassiek of modern is ingericht. Door de grote vorm van het glas heeft u een prachtig zicht op de realistische vlammen.

De standaard uitvoering van deze gashaard heeft een dubbele brander. De mogelijkheid bestaat om deze brander te laten moduleren met behulp van de meegeleverde I-mode. Hiermee kunt de warmte opbrengst en het gasverbruik met maximaal 60% reduceren.

Net als de overige I-Frames, worden de toestellen compleet geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met separate inbouwcassette. Er zijn ook opties om de toestellen te laten leverren met een lamellen wandset of zwart spiegelende glazen achterwand. Voor het vuurbed zijn er keuzes uit houtset (standaard), pebbles, carrara- of basaltsplit.

Meer informatie

Voor meer informatie klik hier.