I-FRAME 2.0 – 140 38 FRONT van Helex

De I-Frame van Helex kan volledig worden geïntegreerd in de wand en door de strakke vorm vormt de haard een geheel met het ontwerp van uw kamer.

I-FRAME 2.0 – 140 38 FRONT

De I-Frame van Helex kan volledig worden geïntegreerd in de wand, waarbij er nauwelijks zicht is op stalen delen of lijsten. Door de strakke vorm vormt de haard een geheel met het ontwerp van uw kamer. De fraaie grote vorm van het glas geven een prachtig zicht op het realistische vlammenspel.

De haard wordt standaard uitgevoerd met een dubbele brander. De mogelijkheid bestaat om deze brander te laten moduleren met behulp van de meegeleverde I-mode. De warmte opbrengst en het gasverbruik kunt u hiermee met maximaal 60% reduceren.

Net als de overige I-Frames, worden de toestellen compleet geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met separate inbouwcassette. Optioneeel zijn de toestellen leverbaar met lamellen wandset of zwart spiegelende glazen achterwand. Voor het vuurbed kunt u kiezen uit houtset (standaard), pebbles, carrara- of basaltsplit.

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie: www.helex.nl