I-FRAME 2.0 – 120 38 FRONT van Helex

De I-Frame van Helex kan volledig worden geïntegreerd in de wand, hierdoor is er nauwelijks zicht op de stalen delen of lijsten.

I-FRAME 2.0 – 120 38 FRONT

De I-Frame van Helex kan volledig worden geïntegreerd in de wand, waarbij er nauwelijks zicht is op stalen delen of lijsten. Een haard die met zijn strakke vorm één geheel vormt met het ontwerp in uw kamer. Door de fraaie grote vorm van het glas heeft u een prachtig zicht op het realistische vlammenspel.

De haard wordt standaard uitgevoerd met een dubbele brander. Er is ook een mogelijkheid om deze brander te laten moduleren met behulp van de meegeleverde I-mode. Hiermee kunt u de warmte opbrengst en het gasverbruik met maximaal 60% reduceren.

Net als de overige I-Frames, worden de toestellen compleet geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met separate inbouwcassette. Andere opties zijn om de toestellen te laten leveren een met lamellen wandset of zwart spiegelende glazen achterwand. Voor het vuurbed kunt u kiezen uit houtset (standaard), pebbles, carrara- of basaltsplit.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie onze website: www.helex.nl