Faber Vaska

Deze vrijstaande gashaard van Faber is gemaakt van staal. Dankzij de moderne vormgeving en de robuuste uitstraling is deze haard een eyecatcher in de kamer.

Vaska

Deze vrijstaande gashaard van Faber is gemaakt van staal. Dankzij de moderne vormgeving en de robuuste uitstraling is deze haard een eyecatcher in de kamer. Deze stoere gashaard kan ook voorzien worden van spekstenen bekleding (optioneel). Speksteen heeft namelijk als belangrijkste voordeel dat het erg lang de warmte vasthoudt.

  • De looks van een houthaard met de voordelen van een gashaard, inclusief afstandsbediening.
  • Heb je geen vaste gasaansluiting (meer) of wil je niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wil je toch een gashaard in je woning? Dat kan!
  • Deze haarden zijn namelijk direct geschikt voor gebruik op (bio-)propaan.
  • Dankzij onze gepatenteerde Log Burner kun je genieten van een vol, mooi vlammenspel waar je uren in kan wegdromen. Ook bij een lage stand is het vuur nog steeds prachtig vol!
  • Speksteenbekleding als optie mogelijk.

Voor meer informatie, klik hier!

Haarden keuzehulp

Faber heeft een breed scala aan haarden, om een haard te vinden die het best aansluit bij jouw wensen heeft Faber een keuzehulp ontwikkeld. Hierdoor vind je in een aantal stappen de Faber haard die het beste bij jou past.
Vervolgens kun je ervoor kiezen om meer informatie over deze haard te bekijken of zelfs een offerte aan te vragen.

Klik hier voor de Faber keuzehulp!