Een haard in voorjaar of zomer? Ja gráág.

Een frisse voorjaarsdag of een warme zomeravond. Heb je daar tegenwoordig nog die hete houthaard bij nodig? Zeker niet!

Lentedagen en zomeravonden verrijkt met een elektrische haard

Een frisse voorjaarsdag of een warme zomeravond. Ook dát zijn fijne momenten om gezellig samen bij het vuur te zitten. Gezellig bijpraten, met een glas wijn in de vlammen staren of lekker een boek lezen... Heb je daar tegenwoordig nog die hete houthaard bij nodig? Zeker niet!

Als alternatief kun je namelijk óók kiezen voor een 100% elektrische uitvoering. Is zoiets geen compromis? De nieuwste elektrische haarden van Faber bewijzen dat dát verleden tijd is. 

Faber maakt vuur uit water

Binnen in het minimalistische Faber-design zie je grote houtblokken op een roodgloeiend asbed, waardoor de vlammen als vanouds omhoog wervelen. Met één belangrijk verschil: de ‘vlammen’ bestaan uit koudwaternevel en licht. Zo echt als de natuur, maar dan zonder verbranding.

En wil je tóch warmte voelen? Dan schakel je eenvoudig de ingebouwde elektrische bijverwarming in. Dat maakt deze Faber haarden bij uitstek geschikt om het jaar rond van te genieten, zélfs in hartje zomer.

Elektrische haard - een duurzame keuze

En, niet in de laatste plaats: deze haarden zijn enorm duurzaam. Want er komt geen onnodige warmte vrij en voor het vuurbeeld heb je ongeveer net zoveel stroom nodig als een moderne LED TV, plus een beetje koud kraanwater.

En een schoorsteen is niet meer nodig, want waternevel is veilig en van rook is geen sprake meer. En daardoor kun je deze royale Faber haarden bijna overal laten inbouwen.

Meer ervaren? Kijk eens op www.ziewaterbranden.nl