Faber MatriX 1050/400 III

De 1050/400 III behoort tot de MatriX Linear Fires; inbouwhaarden die zich onderscheiden door hun vorm en een rijk vuurbeeld over de volle breedte.

MatriX 1050/400 III

De Faber 1050/400 III behoort tot de MatriX Linear Fires; inbouwhaarden die zich onderscheiden door hun vorm en een rijk vuurbeeld over de volle breedte, met 1 of 2 rijen vlammen. Deze haard geeft door zijn afmetingen een haast ‘zichtvullend’ vuur, dat van 3 zijden te bewonderen is. Dankzij de Faber MatriX-lijn kun je de haard van je dromen samenstellen, precies zoals jij ‘m wilt. Je begint met een basishaard en kunt daar verschillende elementen aan toevoegen. Verschillende achterwanden, ITC-besturing inclusief gratis app, ontspiegeld glas en nog veel meer. Faber MatriX is jouw ideale haard.

  • Een prachtige Faber haard naar jouw persoonlijke smaak en interieurwensen.
  • De Faber Double Line Burner brandt met regelmatige, volle vlammen over vrijwel de hele breedte; alleen voorin (enkele rij), of ook achterin (dubbele rij) voor een extra vol vuurbeeld en extra warmte.
  • Je kunt de Linear Fires naar keuze decoreren met een realistische houtset, Carrara kiezel of grijze splitsteen.
  • De haard kan zo worden ingebouwd dat het glas direct aansluit op de ombouw.

Voor meer informatie, klik hier!

Haarden keuzehulp

Faber heeft een breed scala aan haarden, om een haard te vinden die het best aansluit bij jouw wensen heeft Faber een keuzehulp ontwikkeld. Hierdoor vind je in een aantal stappen de Faber haard die het beste bij jou past.
Vervolgens kun je ervoor kiezen om meer informatie over deze haard te bekijken of zelfs een offerte aan te vragen.

Klik hier voor de Faber keuzehulp!