Faber MatriX 1300/400 II

De MatriX Linear Fires, waartoe de ruime 1300/400 II behoort, onderscheiden zich door hun gestrekte, lage vorm.

MatriX 1300/400 II

De MatriX Linear Fires, waartoe de ruime 1300/400 II behoort, onderscheiden zich door hun gestrekte, lage vorm. Het vuur brandt over de hele breedte, en kan naar wens voor in de haard branden, of ook achterin. Het glas bevindt aan de voorzijde en, naar keuze, links of rechts. Dankzij de Faber MatriX-lijn kun je de haard van je dromen samenstellen, precies zoals jij ‘m wilt. Je begint met een basishaard en kunt daar verschillende elementen aan toevoegen. Verschillende achterwanden, ITC-besturing inclusief gratis app, ontspiegeld glas en nog veel meer. Faber MatriX is jouw ideale haard.

  • Een prachtige Faber haard naar jouw persoonlijke smaak en interieurwensen.
  • De Faber Double Line Burner brandt met regelmatige, volle vlammen over vrijwel de hele breedte; alleen voorin (enkele rij), of ook achterin (dubbele rij) voor een extra vol vuurbeeld en extra warmte.
  • Je kunt de Linear Fires naar keuze decoreren met een realistische houtset, Carrara kiezel of grijze splitsteen.
  • De haard kan zo worden ingebouwd dat het glas direct aansluit op de ombouw.

Voor meer informatie, klik hier!

Haarden keuzehulp

Faber heeft een breed scala aan haarden, om een haard te vinden die het best aansluit bij jouw wensen heeft Faber een keuzehulp ontwikkeld. Hierdoor vind je in een aantal stappen de Faber haard die het beste bij jou past.
Vervolgens kun je ervoor kiezen om meer informatie over deze haard te bekijken of zelfs een offerte aan te vragen.

Klik hier voor de Faber keuzehulp!